Header Ads

Απίστευτο «λαβράκι» για την ΕΥΠ! Συνέλαβαν Ιρανό υπερκατάσκοπο - Έγγραφα τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και το παιχνίδι με την CIA

Ένα απίστευτο κατασκοπευτικό θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες στην Ελλάδα, με την ΕΥΠ να καταγράφει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, μετά από τη σύλληψη του 51χρονου Ιρανού. Το κινητό του τηλέφωνο έχει ήδη "μιλήσει" κι όλα δείχνουν ότι πρόκειται κατά κυριολεξία για έναν υπερκατάσκοπο με πολύ εξειδικευμένες ικανότητες. Είχε διασυνδέσεις με την CIA και τις Καναδικές Μυστικές Υπηρεσίες, ενώ είχε περίεργες δοσοληψίες και με Τούρκους

Ο εν λόγω 51χρονος Ιρανός συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης ενώ προσπαθούσε να επιβιβάσει τρεις αδελφές από το Αφγανιστάν με πλαστά διαβατήρια προς χώρα της Ευρώπης. Ωστόσο αρχικά κανείς δεν υποπτευόταν ότι κρατούσαν έναν υπερκατάσκοπο, με "βαριά" πορεία στις ένοπλες δυνάμεις και τις μυστικές υπηρεσίες του Ιράν, ήδη από την εποχή της ανατροπής του Σάχη της Περσίας το 1979!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει εκπαιδευτεί στην προστασία πυρηνικών εγκαταστάσεων στην Βόρειο Κορέα!

Παράλληλα, υπό εξέταση είναι οι πληροφορίες ότι έχει αυτομολήσει στην Δύση, ενώ "έπαιζε" με καναδικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναφορικά με πληροφορίες που αφορούσαν σε κάποιου είδους διασυνδέσεις της Σουνιτικής Αλ Κάιντα με το εχθρικό προς αυτήν Σιιτικό καθεστώς του Ιράν, που ίσως κάποια στιγμή ένωσαν υπογείως τις δυνάμεις τους κατά του κοινού εχθρού της Δύσης(;).

Ωστόσο τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κινητό του τηλέφωνο, όπου εμφανίζονται φωτογραφίες και βίντεο από στρατόπεδα τζιχαντιστών κατά πάσα πιθανότητα από την Συρία, ενώ στο "μικροσκόπιο" των αρχών έχουν τεθεί οι σχέσεις του με Τούρκους που διαμένουν στην Ελλάδα.

Αρχικά ο Ιρανός προκειμένου να θολώσει μάλλον τα νερά, ισχυρίστηκε αρχικά ότι είναι πρώην μαχητής του ISIS και τελικά αποδεικνύεται πως πρόκειται για υπερκατάσκοπο, οποίος έχει αυτομολήσει στην Δύση!

Ο 51χρονος Ιρανός, ο οποίος αποδείχθηκε πρώην στέλεχος των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας του, υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας και μέλος των “Φρουρών της Επανάστασης”.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.