Header Ads

Το βάρος των αλυσίδων...

Η ταινία - ντοκιμαντέρ, είναι γεμάτη από σπάνια πλάνα που δεν έχετε ξαναδεί , είναι μια δημιουργική από πρώτο χέρι ματιά στο γιατί η Δύση παρενέβη στη γιουγκοσλαβική σύγκρουση.

Καθημερινά μας βομβαρδίζουν ότι θα χρεωκοπήσουμε,δεν θα υπάρξει συμφωνία,εάν θέλουμε ευρώ η δραχμές και πολλά άλλα.Κατέχουν το απόλυτο όπλο "την προπαγάνδα" με το οποίο μπορούν και δημιουργούν τον φόβο στους ανθρώπους,οι γερμανοί το χρησιμοποίησαν στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο και το ξανακάνουν και σήμερα.Σαν απλοί άνθρωποι θα πρέπει να φύγουμε από το "εγώ" και να περάσουμε στο "εμείς" και θα πρέπει να θέσουμε το εξής απλό ερώτημα στους ευατούς μας : Προτιμάμε να είμαστε άρρωστοι και καθηλωμένοι σε ένα κρεβάτι και κάθε λίγο να μας δίνουν φάρμακα για να ζήσουμε η να πεθάνουμε και να αναστηθούμε?

Είμασταν στο ίδιο έργο θεατές εκεί και στο ίδιο έργο θεατές και εδώ.. τα βαλκάνια είναι μεγάλο φιλέτο. Μια χούφτα πολυεθνικών, μεγαλοεπιχειρηματιών και λαμογιών της οικονομικής ελίτ έχουν στήσει οργανισμούς όπως το ΔΝΤ ,ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ,ΤΗΝ ΕΚΤ ,ΤΟ ΝΑΤΟ ,ΤΗΝ ΕΕ, και ρουφάνε στάλα στάλα το αίμα και τον ιδρώτα  των λαών.. Είναι απίστευτο πως τόσο απλά πράγματα δεν τα κατανοεί ο πιο πολύς κόσμος.. πραγματικά απίστευτο..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο σε λαούς,  που δεν γνωρίζουν την ιστορία τους....
Δείτε την ταινία - ντοκιμαντέρ εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.